Ons magazijn

Wij hebben een magazijn op een strategische plek in Europa, waar we al onze voorraad opslaan en verzenden, zodat u de goederen altijd zo snel mogelijk ontvangt.

Ons team

Kerstmutswinkel.nl is een jong bedrijf dat kerstmutsen verkoopt, met een opwaarts traject dat in korte tijd een van de toonaangevende bedrijven is geworden in de online verkoop van kerstmutsen.

Ons team bestaat uit jonge professionals uit verschillende specialiteiten, waaronder ontwerpers, programmeurs, experts in online marketing, logistiek en voorraad beheertechnicus en afgestudeerden in bedrijfskunde en management.

Onze filosofie is gebaseerd op een zorgvuldige kwaliteit en diversiteit van producten tegen een prijs die lager is dan die van de concurrentie.

We integreren de nieuwste technologieën in de waardeketen van het bedrijf. We nemen een 2.0 technologische houding aan in de marketing, klantenservice en administratie van onze producten, in interactie met de gebruiker of klant.

Ons uitgangspunt: biedt alleen het beste en voor de beste prijs.

Wij hebben een uitgebreid, origineel assortiment. Wij bieden ​​verschillende soorten kerstmutsen van verschillende kleuren, maten en aantal stuks.

Hoe we werken

Onze werkmethodologie is duidelijk gedefinieerd en opgevat met één enkel doel; klanttevredenheid.

Daarom doen we er alles aan om:

1 - Producten aan te bieden die een goede kwaliteit hebben.

2 – Houden wij rekening met uw suggesties en feedbacks.

3 – Trainen en verbeteren wij onze klantenservice constant.

4 – Bestellingen zo snel mogelijk aankomen op het afleveradres.

Onze doelen en doelstellingen

Het aanbieden van de producten die u het meest waardeert tegen de laagste prijs, is ons belangrijkste uitgangspunt, evenals de personalisatie van uw producten, verpakt voor speciale feesten en eindeloze vervoegingen om altijd te bieden waar u naar op zoek bent.

Maak het leukste feest ooit, met onze kerstmutsen!